TIME TO MOVE prasideda!

TIME TO MOVE prasideda! 🎉

Visą mėnesį truksianti Eurodesk kampanija kviečia tave susipažinti su įvairiausiomis mobilumo galimybėmis: studijomis, darbu, praktika ar savanoryste užsienyje 🌎

Apsilankyk oficialiame kampanijos puslapyje ir sužinok, kokios įdomybės tavęs laukia šį mėnesį 😉 Taip pat ten rasi interaktyvų žemėlapį, kuriame rasi visus #TimetoMove2021 renginius, vykstančius netoliese 👉 https://timetomove.eurodesk.eu/lt/

Spalio mėnesis tarptautiniam Eurodesk tinklui reiškia kasmetinės „Time to Move“ kampanijos pradžią, kurios tikslas – paskatinti jaunus žmones domėtis tarptautinėmis galimybėmis. Per spalio mėnesį kampaniją suburia šimtus jaunimo organizacijų iš visos Europos, kurios suorganizuoja virš 1000 renginių.

Nors Eurodesk tinklas nuolat skatina jaunus žmones pasinaudoti galimybėmis tarptautinėje erdvėje, spalio mėnesį yra organizuojama itin daug renginių, kad kiekvieną jaunuolį pasiektų jam aktuali informacija. Apie galimybes yra kalbama koncertų, mugių ar tiesiog paprasčiausių pristatymų metu, tačiau jų visų tikslas toks pat – papasakoti apie tai, kuo jaunas žmogus gali papildyti savo gyvenimą net ir už Lietuvos ribų.

Kampanija yra orientuota į jaunuolius iš regionų, kuriems informacija apie tarptautines jaunimo galimybes yra mažiau prieinama. „Time to Move“ taip pat siekia šią jaunų žmonių grupę supažindinti su Eurodesk veikla ir teikiama informacine pagalba apie tarptautinius projektus ir kokią naudą tai gali turėti ateičiai.

Kampanijos „Time To Move“informaciniai renginiai vyks ir Molėtuose. Molėtų gimnazijos abiturientai spalio 22 d. susipažins su „Jaunimo kelionių“ programomis, o spalio 29 d. vyks renginys apie Europos solidarumo korpuso programas. Molėtų gimnazijos 11-okams spalio 25 d. bus pristatytos Baltijos-Amerikos Laisvės fondo vasaros lyderystės akademijos bei kitų fondo finansuojamų programų galimybės.

Daugiau informacijos apie kampaniją skaitykite čia.

Time to move kampanijos logotipas